Pendla

PENDLA

Möjligheten till goda kommunikationer, bostäder och jobb är viktiga delar som bidrar till att göra en kommun och ort attraktiv. Med Länstrafiken Örebro reser du både lokalt och i hela Örebro län med buss. Tåg i Bergslagen knyter samman de fyra Bergslagslänen Örebro, Västmanlands, Dalarnas och Gävleborgs län. Genom förbättrad samordning mellan tåg och buss har det blivit enklare att resa till och från orter i hela Bergslagen. Idag tar det bara en halvtimme att pendla mellan Lindesberg och Örebro - och bussarna och tågen går tätt.

Länstrafiken Örebro erbjuder många möjligheter att resa inom Örebro län och det är speciellt förmånligt för dig som pendlar. Vi erbjuder flera olika varianter av periodbiljetter och för dig som reser mycket finns möjlighet att välja en Årsbiljett som betalas via autogiro. Då reser du i 12 månader och betalar endast för 10 månader.

 

Autogiro: Är du en buss- och/eller tågpendlare? Då har vi en biljett för dig! Alla våra periodbiljetter kan du välja som Årsbiljett och sen betala via autogiro. Om du väljer en Årsbiljett via autogiro betalar du för 10 månader och reser för 12 månader. Det innebär att du får de två sista månaderna i perioden kostnadsfritt. Vill du veta mer? Härligt!

 

 

Företagskort: Reser du mycket i tjänsten eller behöver ditt företag börja resa i länet? Genom vårt Företagskort för företag, myndigheter, kommuner, Region Örebro län och andra organisationer blir tjänsteresandet enkelt, smidigt, prisvärt, miljövänligt och avkopplande. Med Företagskortet kan alla på arbetsplatsen resa obegränsat i hela länet med Länstrafikens bussar. Inget förköp av biljetter eller annan hantering är nödvändig.

 

 

Tåg i Bergslagen är ett samarbete mellan fyra län när det gäller tåg: Örebro, Dalarna, Västmanland och Gävleborg och passar perfekt för resor inom län och över länsgräns. För dig som pendlar finns det flera alternativ beroende på vilken ort du bor i eller ska jobba i. Här hittar du en överblick över vilket län du behöver vända dig till för att köpa just din biljett.

 

  • Möt Länstrafiken Örebro på Lindedagen för att diskutera pendlingsmöjligheter i Örebro län och över länsgräns. Vi hjälper dig också rätt om det är ett annat län som du behöver resa med.
  • Läs mer om pendling med Tåg i Bergslagen här >>